Fra venstre: Gry Fornes, Benjamin Duval, Matthias Kölher, Alexander Matthias Seifried, Stig Morten Nergård og Ida Steiro

Helgen 26. – 27. november ble den 15. runden av Bislett 24 Hour Indoor Challange (Bislett24) gjennomført og på startstreken stod 5 løpere fra Hell Ultraløperklubb.

Alle fem løpere holdt koken lenge, men etterhvert som timene og kilometerne gikk måtte noen gi tapt og det endte opp med Matthias og Ida som holdt ut alle 24 timene løpet varte.

Ida Steiro som kom lengst med utrolige 201,162 km og ble best i sin klasse, K23-34.

Best i sin klasse ble også Stig Morten Nergård med 80,882 km, M45-49, tett etterfulgt av Alexander Matthias Seifried med 74,871 km.

Matthias Köhler nådde langt over målet sitt i helgen og endte på fantastiske 163,601 km og kom med det over den magisk 100 miles-grensen og ny personlig rekord.

Gry Fornes fikk inn hele 83,068 km i løpet av helgen og endte på en 4. plass i sin klasse.

Solide vinnere

Vinnerene av Bislett 24 ble Bjørn Tore Kronen Taranger med 260,235 km og Annette Velde Sande med 232,717 km.

Vinnerne av Bilsett 24, 2022 Foto: Samuel Hafsahl