På denne siden finner du oversikt over selgere og kjøpere av startnummer til Hell Backyard 2024.

Kjøp og salg er på eget ansvar, men vi gjør oppmerksom på at det dessverre finnes en del useriøse sjeler der ute som er ute etter å lure andre. Ta derfor alltid en ekstra sjekk for å være sikker på at selgeren eller kjøperen er ekte.

Mistenker du svindel, så gi beskjed!

Fremgangsmåte

Skal du selge eller kjøpe registrerer du deg vi knappen under. Når du har kjøpt eller solgt startnummeret, sender du en e-post til post@hell24.run med navn på kjøper og selger slik at vi får oppdatert listen.

For å omregistrere trenger du bekreftelsen fra Racetracker du mottok ved påmelding. I denne er det en lenke hvor du gå inn på for å gjøre endringer. Omregistreringen koster 100,- og kan gjøres frem til og med 18. april.0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

🇬🇧 Translate »